Carl Holst afløses af tidligere borgmester i Blåvandshuk

26. november 2015 Politik

Afløseren for Carl Holst bliver efter alt at dømme Hans Christian Thoning.

Hans Christian Thoiong

Hans Christian Thoning

Han er førstesuppleant for Venstre i Sydjyllands Storkreds – og var medlem af Folketinget fra 2007 til 2015, hvor han blandt andet var ordfører for turisme, Hjemmeværnet og beredskabet. Den tømreruddannede hans Christian Thoning, der også er tidligere borgmester i Blåvandshuk, meddelte tilbage i august, at han ikke genopstiller ved næste valg, oplyser TV2 Nyhederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formelt skal Folketinget stemme om Carl Holsts orlov. Det sker ved at tage stilling til den ansøgning om orlov, som Holst har sendt til Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, om orloven. Formanden laver en indstilling, som Folketinget har tradition for at følge.

Dernæst stemmes om at indkalde en stedfortræder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...