Carl Holst blev Ekstrabladets Nytårstorsk

1. januar 2016 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Venstres folketingsmedlem Carl Holst kan nu tilføje en ny titel til sit CV: Årets Nytårstorsk 2015.

Det er Ekstra Bladets læsere, som har stemt Carl Holst ind på førstepladsen blandt kandidaterne til den tvivlsomme ære. Med prisen fulgte en torsk på hele 5,8 kilo, to flasker brændevin og en tegning af Morten Ingemann. Og Carl Holst var overraskende nærmest begejstret for at modtage prisen.

Carl Holst kan skrive titlen: Årets Nytårstorsk på sit cv.

Carl Holst kan skrive titlen: Årets Nytårstorsk på sit cv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har æren af at gå ind i rækken af en række af mine partiformænd, der har været stormodtagere af torsken. Jeg er glad for, at jeg får den i år, og jeg har en stor ambition om aldrig at få den mere, sagde Carl Holst, da han modtog prisen og tilføjede:

“Årets torsk. Det er vel fortjent og berettiget”.

Carl Holst har formået at tage skridtet fra regionsrådsformand til forsvarsminister og ret hurtigt ud af ministeriet til en post som kirkeordfører, inden han endelig tog orlov fra Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forklaringen på prisen og det politiske cv, hvor pilen indtil videre peger nedad, ligger flere såkaldte møgsager fra tiden som regionsrådsformand.

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...