Carl Holst: DR svigter Syddanmark

13. september 2013 Uncategorized

Regionsrådsformand i Region Syddanmark, Carl Holst, beskylder Danmarks Radio for at svigte Sønderjylland, fordi DR ikke vil sende fra regionens markering af 150 året for Slaget ved Dybbøl Mølle. Det skriver jp.dk.

Den 18. april næste år markerer regionen 150 års jubilæet for slaget ved Dybbøl Mølle med et stort underholdningsarrangement, som bliver overværet af bl.a. statsministeren og dronningen.

DR vil ikke sende fra 150-året for Slaget ved Dybbøl.

DR vil ikke sende fra 150-året for Slaget ved Dybbøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her bliver der fokuseret på det dansk-tyske forholds udvikling. Tilsat musik af danske og tyske kunstnere var det Region Syddanmarks håb, at showet ville blive vist live på en af DRs kanaler, men sådan bliver det ikke.

På sin hjemmeside, jp.dk, fortæller Jyllandsposten nemlig, at DR har sagt nej tak til at transmittere fra arrangementet.

En beslutning, der giver formand for Region Syddanmark, Carl Holst, panderynker.

– Hvis man ikke vil transmittere fra vores arrangement af markeringen for 150 året for slaget ved Dybbøl, så forstår jeg ikke, hvad man så skal sende fra, siger regionsformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Skal det være et danse- eller sangprogram, før DR vil sende live fra det, og skal det foregå i København, spørger Carl Holst, der mener, at DR svigter sin public service-forpligtelse, når tv-stationen afviser at sende fra markeringen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...