Carl Holst er klar til igen at blive valgt til Folketinget

4. maj 2017 Politik

Onsdag aften holdt Venstre i Esbjerg Omegnskreds opstillingsmøde og her var Carl Holst den eneste kandidat. Dermed var der ikke meget, der forhindrede, at han blev genvalgt som kredsens kandidat til det næste folketingsvalg.

“Jeg har det rigtig godt. Det er ikke nok bare at blive genopstillet, der venter stadig et stort arbejde i forhold til både at gøre mig fortjent til både befolkningen, borgerne og vælgernes opbakning. Det vil jeg gøre, hvad jeg kan for at gøre mig fortjent til”, siger Carl Holst til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstres retningslinjer siger, at folketingskandidaterne skal være valgt senest et år efter det seneste folketingsvalg. I dette tilfælde skulle Esbjerg Omegnskreds altså have haft valgt sin kandidat sidste år.

Men på grund af politisagen mod Carl Holst, angående en række sager i hans tid som regionsrådsformand for Region Syddanmark, blev der søgt om udsættelse, indtil efterforskningen var færdig.

Den 31. marts i år meddelte Rigsadvokaten så, at der ikke ville komme en straffesag mod Carl Holst. Med sagen ude af verden kunne Carl Holst blive genvalgt som folketingskandidat her til aften, det gik dog ikke helt gnidningsfrit.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er endnu et skridt og et skridt fremad, det er ikke de sidste skridt. Fulgt berettiget var der her til aften også nogen, der sagde, at de var usikre i forhold til, om vi kunne formå at få befolkningen fortalt, hvad der var op og ned, fordi folkedomstolen nok havde dømt mig med den massive omtale, der har været. Det har jeg svært ved at være helt uenig med dem i”, siger Carl Holst til TV Syd kort tid efter mødet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...