Carl Holst får 1.7 millioner med ud af ministeriets dør

29. september 2015 Politik

Efter at have trukket sig som forsvarsminister og minister for nordiske anliggender kan Venstrepolitiker Carl Holst

Carl Holst får godt med penge ud af ministerdøren.

Carl Holst får godt med penge ud af ministerdøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

se frem til et eftervederlag på 1.764.893,34 kroner. Det kan han, fordi han i følge Retsinformations bekendtgørelse af lov om vederlag og pension for ministre er berettiget til mindst 18 måneders eftervederlag, oplyser TV Syd.

Det svarer til, at Carl Holst får næsten 19.000 kroner i eftervederlag for hver enkelt af de 93 dage, han har siddet i ministerstolen. Beløbet er udregnet på baggrund af forsvarsministerens grundløn, som er offentliggjort på Statsministeriets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carl Holst har tidligere frasagt sig 833.040 kroner, som var knap halvdelen af det eftervederlag, han var berettiget til efter sit virke som formand for Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...