Carl Holst: Hvorfor vil regionen bruge flere penge på undersøgelse?

15. juni 2017 Politik

Den tidligere regionsrådsformand undrer sig over, at et flertal i forretningsudvalget har vedtaget rammerne for en ny, ekstern advokatundersøgelse. Advokaterne skal se på, om det er muligt at kræve erstatning af Carl Holst for taleskrivning, aviser, coaching, sprogundervisning og kurser.

Carl Holst siger i en kommentar til TV Syd, at han håber på, at han får lov at svare på advokaternes oplysninger.

“Jeg forstår ikke, at regionen vil bruge mere end de 1,3 mio. kr., som den første undersøgelse kostede. Den var smækfyldt med graverende fejl, fordi jeg ikke blev spurgt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carl Holst henviser også til, at Indenrigsministeriet netop har taget Rigsadvokatens afgørelse til efterretning. Den går imod Statsforvaltningens afgørelse om ulovligheder.

Netop Statsforvaltningens afgørelse er baggrund for indstillingen.

“Det er vigtigt for os, at denne sag undersøges til bunds. Statsforvaltningen var jo klar i sin afgørelse.  Derfor er vi glade for, at vores forslag har kunnet samle flertal”, siger den konservative spidskandidat Morten Weiss til TV Syd.

Carl Holst henviser igen til, at Statsforvaltningens afgørelse er blevet underkendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fyens Stiftstidende lægger et notat fra Region Syddanmark frem:

“Vurderer domstolene, at blot ét af kriterierne ikke er opfyldt eller dokumenterede, vil erstatningskrav ikke kunne idømmes”, skriver regionens chefjurist, Britta Nørgaard, der har udarbejdet notatet.

Regionsrådet har, på trods af dette, besluttet sig for at få en vurdering hos eksterne advokater.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...