Carl Holst rykker fremad i Venstre

18. marts 2016 Politik

Tidligere forsvarsminister Carl Holst rykker op i geledderne i Venstres folketingsgruppe, hvor han siden sin ministerexit har haft titel af kirkeordfører og i øvrigt også har været på orlov.

 Carl Holst rykker et par skridt i rækken.

Carl Holst rykker et par skridt i rækken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er if’ølge Fyens Stiftstidende tidligere miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansens tilbagevenden til folketingsgruppen, der har givet anledning til en ordførerrokade, der betyder, at Carl Holst bliver ny social- og indenrigsordfører for partiet.

Eva Kjer Hansen, der for nylig måtte trække sig fra sin ministerpost, får ikke nogen egentlige ordførerskaber, men bliver medlem af Europaudvalget, Finansudvalget, Sundhedsudvalget, Erhvervsudvalget, Kirkeudvalget, Kulturudvalget og Udvalget for Det Etiske Råd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...