Carl Holst-sagen: Hvad mener Lars Løkke

23. november 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Socialdemokraterne mener ifølge Fyens Stiftstidende, at Venstre og statsminister Lars Løkke Rasmussen bør komme på banen og forholde sig til Carl Holsts fremtid i Folketinget, efter at Statsforvaltningen har konkluderet at brugen af Christian Ingemann har været ulovlig.

Socialdemokraterne vil vide, hvad Lars Løkke vil stille op med sin kirkeordfører. Foto: Ole Kæhler

Socialdemokraterne vil vide, hvad Lars Løkke vil stille op med sin kirkeordfører. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionrådet har netop besluttet at politianmelde  Carl Holsts brug af den regionalt ansatte Christian Ingemann i sin private valgkamp.

Nu vil Socialdemokraterne have en klar melding fra Carl Holsts parti Venstre og Lars Løkke Rasmussen. Det fortæller uddannelsesordfører Jeppe Bruus.

“Denne her sag har kørt så utroligt længe og alligevel har Lars Løkke Rasmussen og Venstre nærmest ikke sagt et ord om den. Inden for de næste par dage vil jeg gerne have svar på, hvad Venstre mener om alt det her og hvilke konsekvenser, den meget klare udtalelse fra Statsforvaltningen skal have for Carl Holst. Hvis det ikke sker, må vi jo bruge de parlamentariske redskaber, vi har til rådighed”, siger Jeppe Bruus med henvisning til politikernes mulighed for at stille spørgsmål til ministrene og indkalde dem i åbne samråd.

25. april 2024 Augustenborg, Politik

Hertugernes Augustenborg som Fyrtårnsprojekt blev drøftet i Byrådet

25. april 2024 Augustenborg

Onsdag aften blev muligheden for at løfte Hertugernes Augustenborg op som et Fyrtårnsprojekt drøftet i Byrådet og det betyder, at det var en sag, hvor der ikke skulle tages en konkret beslutning. Punktet kommer i forlængelse af en tidligere drøftelsessag, som var på Byrådets dagsorden i februar måned, hvor man efterfølgende bad forvaltningen komme med […]

Læs mere...