Carl Holst-sagen: SFer ville have bredt efterforskningen ud

23. november 2015 Politik
Ida Damborg mener, at flere kan have haft kendskab til Carl Holst brug af regionsansatte.

Ida Damborg mener, at flere kan have haft kendskab til Carl Holsts brug af regionsansatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlem af Region Syddanmarks forretningsudvalg for SF, Ida Damborg, er bekymret for, at politiske kolleger, der kan have vidst mere om Christian Ingemanns rolle i Carl Holsts kampagne, nu forsøger at gardere sig imod at blive draget ind i sagen.

Hun vil derfor gerne have politiet til at undersøge alle de personer i embedsværket og blandt politikerne, der kan have været involveret i sagen, skriver Fyens Stiftstidende.

“Det er jo nemt at vaske sine hænder og bare sige, at det hele er Carl Holst og den tidligere direktions skyld. Men hvor mange vidste det her? Jeg har jo også kunnet læse, at et Venstre-medlem fra Esbjerg var helt klar over Christian Ingemanns rolle. Hvad med andre medlemmer af Venstre”, spørger Ida Damborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere direktører og andre ansatte var ligeledes involveret i valgkampen, afslører Christian Ingemann Nielsens mails, som Fyens Stiftstidende har fået aktindsigt i.

Senere mandag besluttede 40 ud af 41 regionsrådsmedlemmer, at Carl Holst skal meldes til Politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...