Carl Holst-sagen: SFer ville have bredt efterforskningen ud

23. november 2015 Politik
Ida Damborg mener, at flere kan have haft kendskab til Carl Holst brug af regionsansatte.

Ida Damborg mener, at flere kan have haft kendskab til Carl Holsts brug af regionsansatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlem af Region Syddanmarks forretningsudvalg for SF, Ida Damborg, er bekymret for, at politiske kolleger, der kan have vidst mere om Christian Ingemanns rolle i Carl Holsts kampagne, nu forsøger at gardere sig imod at blive draget ind i sagen.

Hun vil derfor gerne have politiet til at undersøge alle de personer i embedsværket og blandt politikerne, der kan have været involveret i sagen, skriver Fyens Stiftstidende.

“Det er jo nemt at vaske sine hænder og bare sige, at det hele er Carl Holst og den tidligere direktions skyld. Men hvor mange vidste det her? Jeg har jo også kunnet læse, at et Venstre-medlem fra Esbjerg var helt klar over Christian Ingemanns rolle. Hvad med andre medlemmer af Venstre”, spørger Ida Damborg.

Flere direktører og andre ansatte var ligeledes involveret i valgkampen, afslører Christian Ingemann Nielsens mails, som Fyens Stiftstidende har fået aktindsigt i.

Senere mandag besluttede 40 ud af 41 regionsrådsmedlemmer, at Carl Holst skal meldes til Politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...