Carl Holst slipper for tiltale om mandatsvig og stillingsmisbrug

31. marts 2017 Politik

Rigsadvokaten har i dag besluttet ikke at rejse en straffesag om stillingsmisbrug og mandatsvig mod den tidligere regionsrådsformand i Region Syddanmark Carl Holst .

Det oplyser statsadvokat Jens Røn fra Rigsadvokaten ifølge DR.

Anklagemyndigheden har blandt andet undersøgt, om Christian Ingemann udførte kampagnearbejde for Carl Holst under folketingsvalget i 2015.

Ingemann var ansat som kommunikationsansat i regionen, og måtte ikke bruge sin tid på at lave kampagne for en folketingskandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge statsadvokat Jens Røn har efterforskningen faktisk vist, at personer ansat i regionen har udført kampagnearbejde for Carl Holst.

“Men der er ikke grundlag for at rejse en straffesag mod den tidligere regionsrådsformand”, siger han til DR.

Anklagemyndigheden vurderer, at det ikke vil kunne bevises under en straffesag, at disse opgaver er blevet udført på bekostning af kommunikationsmedarbejderens opgaver som ansat i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...