Carl Holst slipper for tiltale om mandatsvig og stillingsmisbrug

31. marts 2017 Politik

Rigsadvokaten har i dag besluttet ikke at rejse en straffesag om stillingsmisbrug og mandatsvig mod den tidligere regionsrådsformand i Region Syddanmark Carl Holst .

Det oplyser statsadvokat Jens Røn fra Rigsadvokaten ifølge DR.

Anklagemyndigheden har blandt andet undersøgt, om Christian Ingemann udførte kampagnearbejde for Carl Holst under folketingsvalget i 2015.

Ingemann var ansat som kommunikationsansat i regionen, og måtte ikke bruge sin tid på at lave kampagne for en folketingskandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge statsadvokat Jens Røn har efterforskningen faktisk vist, at personer ansat i regionen har udført kampagnearbejde for Carl Holst.

“Men der er ikke grundlag for at rejse en straffesag mod den tidligere regionsrådsformand”, siger han til DR.

Anklagemyndigheden vurderer, at det ikke vil kunne bevises under en straffesag, at disse opgaver er blevet udført på bekostning af kommunikationsmedarbejderens opgaver som ansat i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...