Carl Holst svarer på kritikken

20. november 2015 Politik

Jeg har også hørt historierne om mit påståede terrorregime. Men det er løgn, siger han i et interview fredag i Fyens Stiftstidende.

Venstres Carl Holst svarer igen på de seneste måneders krtik.

Venstres Carl Holst svarer igen på de seneste måneders krtik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan undre mig over, at nogle omtaler kulturen under min tid som regionsrådsformand som syg. En tid præget af stærk regional udvikling og de bedst drevne sygehuse i landet. I min verden er en syg kultur, når man fyrer en direktør for åben skærm, når man konstant lækker fortrolige personaleoplysninger, og når politikerne konstant er uenige”.

Interviewet blev overværet af advokat  Karoly Németh og hans medarbejder Noamann Azzouzi, som på vegne af Carl Holst har forfattet det 18 sider lange modsvar til påstandene mod Holst i Kromann Reumerts undersøgelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs Fyens Stiftstidendes interview HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...