Carl Holsts orlov cementerer nedturen

26. november 2015 Politik

Tidligere forsvarsminister og regionsformand i Region Syddanmark Carl Holst har onsdag søgt om orlov fra download (2)Folketinget, efter en lange række af dårlige sager har forfulgt ham.

Orloven er kulminationen på en lang nedtur for en mand, der ellers var spået til at blive et af regeringens stærkeste kort efter valget i juni. Det vurderer politisk kommentator på Berlingske Thomas Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en meget stor og voldsom nedtur for Carl Holst. Man skal huske på, at da han gjorde sin entré i landspolitik regnede alt og alle med, at han ville gøre en god og stærk figur. Han har årtiers politisk erfaring og har været et skattet medlem internt Venstre. Det er også derfor, at nedturen er så monumental, som det vi har været vidne til”, siger Thomas Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...