Carl Holsts orlov cementerer nedturen

26. november 2015 Politik

Tidligere forsvarsminister og regionsformand i Region Syddanmark Carl Holst har onsdag søgt om orlov fra download (2)Folketinget, efter en lange række af dårlige sager har forfulgt ham.

Orloven er kulminationen på en lang nedtur for en mand, der ellers var spået til at blive et af regeringens stærkeste kort efter valget i juni. Det vurderer politisk kommentator på Berlingske Thomas Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en meget stor og voldsom nedtur for Carl Holst. Man skal huske på, at da han gjorde sin entré i landspolitik regnede alt og alle med, at han ville gøre en god og stærk figur. Han har årtiers politisk erfaring og har været et skattet medlem internt Venstre. Det er også derfor, at nedturen er så monumental, som det vi har været vidne til”, siger Thomas Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...