Carl Holsts orlov cementerer nedturen

26. november 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tidligere forsvarsminister og regionsformand i Region Syddanmark Carl Holst har onsdag søgt om orlov fra download (2)Folketinget, efter en lange række af dårlige sager har forfulgt ham.

Orloven er kulminationen på en lang nedtur for en mand, der ellers var spået til at blive et af regeringens stærkeste kort efter valget i juni. Det vurderer politisk kommentator på Berlingske Thomas Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en meget stor og voldsom nedtur for Carl Holst. Man skal huske på, at da han gjorde sin entré i landspolitik regnede alt og alle med, at han ville gøre en god og stærk figur. Han har årtiers politisk erfaring og har været et skattet medlem internt Venstre. Det er også derfor, at nedturen er så monumental, som det vi har været vidne til”, siger Thomas Larsen.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...