Carl Holsts politiske manifest skrevet for skattekroner

24. november 2015 Politik

Carl Holst afleverer sine personlige visioner for fremtidens samfund i bogen “Smart Velfærd – håndbog for udvikling af velfærdsstaten”, som Christian Ingemann har skrevet i sin tid i Region Syddanmark.

Det er alvorligt, lyder vurderingen fra ekspert i offentlig forvaltning.venstre1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Bogens titel, ”Smart Velfærd – håndbog for udvikling af velfærdsstaten”, lægger sig tæt op ad projekt Smart Vækst & Velfærd, som Ingemann var tilknyttet som kommunikationsmedarbejder. Men den er ikke blandt det materiale, som regionen har kunnet fremlægge som vidnesbyrd for hans ansættelse, selvom han har skrevet den i sin tid i regionen.

Ifølge Carl Holst var bogen et forsøg på at kommunikere om projektet. Han forholder sig dog ikke til, at regionen ikke har kunnet finde noget om bogens eksistens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs videre her på Fyens Stiftstidende

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...