Carl Holsts tro væbner siger stop

11. februar 2016 Politik

Thomas Rosenstand har igennem hele forløbet været en af Carl Holsts største støtter. Den opbakning er nu forsvundet efter, at Thomas Rosenstand har valgt at trække sig som formand for Carl Holsts opstillingskreds i Esbjerg.

dk/wp-content/uploads/2014/05/image-1.jpg” alt=”Carl Holst har mistet sin tro væbner, der har fået mere end nok.” width=”150″ height=”225″ /> Carl Holst har mistet sin tro væbner, der har fået mere end nok.

“Jeg kan ikke støtte op om det. Det er vigtigt, hvem man er som folkevalgt. Det er én selv, der må stå for vederhæftigheden. Der skal man altså ikke vente på en politiundersøgelse eller en domstol afgør sagen. Det er kun én selv som person, der kan det”, siger Thomas Rosenstand til Fyens Stiftstidende.

For Thomas Rosenstand blev det for meget, da resten af bestyrelsen udtrykte opbakning til Carl Holst og en mulig genopstilling til Folketinget på kredsbestyrelsesmødet i sidste uge.

“Det her har ikke noget med politik at gøre. Det har simpelthen noget at gøre med vederhæftighed, pålidelighed og tillid. Man skal kunne være sikker på, at dem man stemmer på rent faktisk lader sig stemme på, fordi de vil hjælpe os alle sammen”, siger Thomas Rosenstand, der mener, at det er en alvorligt sag, som Carl Holst står overfor.

Regionen har politianmeldt Carl Holst umiddelbart efter, at Statsforvaltningens var kommet frem til, at den regionale assistance til Venstremandens valgkamp havde været ulovlig.

Carl Holst måtte opgive forsvarsministerposten og posten som kirkeordfører for Venstre, har han også forladt, fordi han har orlov fra Folketinget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk