Carmen endelig klar med saksen i Salon Manhattan

10. september 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

De mange kunder, der har savnet Carmen hos Salon Manhattan kan glæde sig over, at Carmen er på arbejde igen efter to års barselsorlov.

– Jeg har virkeligt glædet mig til at komme i gang igen, siger Carmen til Sønderborg Nyt. Den næsten nybagte tvillingemor og hendes kunder er ikke alene om  at glæde sig. Også salonejer Sia Vest er glad.

Carmen er klar til at fikse din frisure i Salon Manhattan.

Carmen er klar til at fikse din frisure i Salon Manhattan.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er rigtigt mange kunder, der har spurgt efter Carmen, så det er skønt, hun er tilbage igen, siger Sia Vest. Han fortæller, at langt de fleste kunder har deres favoritfrisør i salonen og nu kan Carmen igen betjene sine mange kunder og selvfølgelig også nye.

I Salon Manhattan er samtlige ansatte virkeligt gode til deres job og det skyldes blandt andet, at de brænder for faget.

– Det er vigtigt, at vi mennesker arbejder med noget, som vi brænder for. Det betyder, vi har det godt med os selv, at vi sikrer en god service til vores kunder og så er det jo en ren vindersituation for alle parter, siger Sia Vest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug lokale butikker

– Det er ikke alene i Salon Manhattan, der er dygtige mennesker ansat. Det er der i langt de fleste butikker i Perlegade og sådan bliver det også i Borgen – og det er herligt, siger Sia Vest. Han ønsker af hele sit hjerte, at Perlegade bliver en rigtig god handelsgade og under også al mulig succes til Borgen.

– Hvis sønderborgenserne husker at handle i Perlegade og i Borgen, så kommer hjulene til at snurre og det betyder arbejdspladser. Det sidste er til gavn for os alle sammen, siger Sia Vest. Og for at de mennesker, der drømmer om at blive frisør, kan prøve at snuse til faget, så tager han hellere end gerne praktikanter indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis man overvejer at tage uddannelsen, men gerne lige vil sikre sig i sit valg, så er praktik en god idé, siger Sia Vest og opfordrer derfor folk med frisørdrømme til at kigge indenfor.

Salon Manhattan uddanner frisører og de fastansatte er på en måde også under uddannelse hele tiden.

– Vi er på rigtigt mange kurser, så vi altid kan tilbyde det nyeste indenfor frisørfaget, siger Sia Vest. Frisører arbejder i et service- og modefag, hvor der hele tiden sker nyt. Derfor er det vigtigt hele tiden at holde personalet opdateret, så kunderne kan gå ud af døren med de seneste nye frisurer. Det giver en vis faglig stolthed og det giver tilfredse kunder.