Carsten Elkjær er dommer ved DM i Produkt & Teknologi

14. maj 2015 Erhverv

Carsten Elkjær fra Sønderborg er en af de tre dommere i kategorien, Produkt & Teknologi ved DM den 27. maj. Det er Fonden for Entreprenørskab, der står bag arrangementet.

Carsten Elkjær tænker altid nyt.

Carsten Elkjær tænker altid nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har altid været opfinder, hvilket også altid er kommet mig til gode i de brancher jeg har arbejdet indenfor. Jeg har blandt andet været flere år i filmbranchen, indenfor special effekts, hvor jeg havde mulighed for at prøve mine ideer af, og at optimere de meget dynamiske arbejdsprocesser man er underlagt i den verden”, siger Carsten Elkjær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere har han brugt en masse tid på at dygtiggøre sig indenfor ubåde, elscootere og droner.

“Jeg har blandt andet udviklet og fremstillet Cargo Pal Elscooteren, som var på EXPO messen i Kina, Shanghai og München i 2009. Desuden står jeg bag konceptet Lifedrone som handler om redning af mennesker med hjælp fra droner” siger opfinderen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...