Casanta flytter til Gråsten

29. august 2016 Erhverv

I den grafiske branche skal man have en vis størrelse for at have styrken og musklerne til at få succés i markedet, og derfor partner Casanta op med Scandinavian Print Group pr. 1. oktober 2016 og bliver dermed i familie med andre store full-service trykkerier i Danmark.

Alt fortsætter som hidtil – det bliver bare bedre

Direktør og medejer af Casanta, Brian Johannsen siger:

”Vores kunder kan glæde sig til det nye samarbejde, fordi vi nu får mere tid til at servicere kunderne og kan tilbyde flere produkter end før. Som altid sætter vi høj faglig kvalitet og tæt kundedialog i højsædet, og vi er stadig en lokal funderet virksomhed – et sønderjysk trykkeri. Og nu i partnerskab med de største af slagsen i Danmark.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra oktober flytter Casanta sine aktiviteter til lokaler hos Toptryk Grafisk i Gråsten, som i 2014 også indgik et partnerskab med Scandinavian Print Group.

Casanta fortsætter under navnet Casanta og med Brian Johannsen som kontaktperson, ligesom en del af medarbejderne også følger med, så stort set alt fortsætter som hidtil, bare med mange flere produkter og ydelser.

Masser af spændende tiltag på vej

”Vi tilbyder allerede nu den komplette palette af grafiske ydelser lige fra visitkort over messestande og bildekorationer til direct-mail-kampagner, og det er afgørende for os, at kunne fortælle kunderne, at de fortsat kun behøver handle ét sted”, siger Brian Johannsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der kommer også masser af nye spændende tiltag i fremtiden. Så kunderne kan glæde sig til nye muligheder og glæde sig over udsigten til at spare endnu flere penge på marketingbudgettet”, siger han.

Reklamehuset fortsætter uændret

Reklamehuset, der har delt lokaler og ejerkreds med Casanta i mange år, fortsætter uændret med Stefan Johannsen som indehaver.

”Vores fokus ligger på grafisk design, webdesign og markedsføring, men vi vil stadig kunne tilbyde vores kunder total-løsninger i form af tryksager, messestande m.m. da vores gode og tætte samarbejde med Casanta naturligvis fortsætter uændret.” siger Stefan Johannsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk