Casting til bartenderjob i Byens Bar

2. august 2013 Erhverv

Tv3 gør det, Kanal 5 gør det, alle gør det…. CASTING…

– Vi vil med på bølgen og derfor afholder vi simpelthen casting til Bartender job på Byens Bar. Så hvis du kunne tænke dig et udfordrende og spændende job, en masse gode oplevelser og ikke mindst at være en del af et fantastisk crew. Så kom til Bartender Casting på Wunder-baR, siger Henrik Danekilde.

Du behøver ikke sende nogen ansøgning, men forbered en 3 min salgstale om dig selv – og om hvorfor du skal være en af vores nye ansatte. Det eneste du skal medbringe er et stykke papir med foto og kontaktoplysninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Casting foregår på Wunder-baR.

Første gang tirsdag d. 6 August fra kl. 20.00 – 22.00
Anden gang Mandag d. 12 august fra kl. 20.00-22.00

– Alt du skal gøre er at møde i ovennævnte tidsrum, henvend dig i baren – så bliver du skrevet op – og råbt op, når det er din tur, siger Henrik Danekilde.

Dem der går videre fra Casting, bliver indkaldt til en jobsamtale fredag d. 16 august.

For at komme i betragtning til jobbet skal du være min. 18 år.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>