Casting til bartenderjob i Byens Bar

2. august 2013 Erhverv

Tv3 gør det, Kanal 5 gør det, alle gør det…. CASTING…

– Vi vil med på bølgen og derfor afholder vi simpelthen casting til Bartender job på Byens Bar. Så hvis du kunne tænke dig et udfordrende og spændende job, en masse gode oplevelser og ikke mindst at være en del af et fantastisk crew. Så kom til Bartender Casting på Wunder-baR, siger Henrik Danekilde.

Du behøver ikke sende nogen ansøgning, men forbered en 3 min salgstale om dig selv – og om hvorfor du skal være en af vores nye ansatte. Det eneste du skal medbringe er et stykke papir med foto og kontaktoplysninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Casting foregår på Wunder-baR.

Første gang tirsdag d. 6 August fra kl. 20.00 – 22.00
Anden gang Mandag d. 12 august fra kl. 20.00-22.00

– Alt du skal gøre er at møde i ovennævnte tidsrum, henvend dig i baren – så bliver du skrevet op – og råbt op, når det er din tur, siger Henrik Danekilde.

Dem der går videre fra Casting, bliver indkaldt til en jobsamtale fredag d. 16 august.

For at komme i betragtning til jobbet skal du være min. 18 år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...