Castra ApS køber dele af Sønderborg Kaserne

29. november 2018 Erhverv

Vi har i den seneste måneds tid været meget spændte på udfaldet af sagen om kasernen i Sønderborg. Vi har budt ind med en ambitiøs plan for bygningerne, og vi er utrolig glade for, at vi i morges kunne vågne op til nyheden om, at vores købstilbud er godkendt.

Sønderborg Kommune har taget godt imod vores projekt, og vi er glade for, at de kan se de muligheder, som vi selv ser i de historiske bygninger – og for den tillid de viser os ved at betro os de markante bygninger. Vi vil sørge for, at de forbliver et historisk vartegn for Sønderborg by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Castra ApS i en pressemeddelelse.

Vi har ambitiøse planer for bygningerne, som omfatter forskellige delprojekter, og nu skal vi i gang med at udvide vores projektgruppe og planlægge alt ned til mindste detalje, så vores planer kan blive sat i værk. Vores vision er at være med til at skabe flere arbejdspladser og mere liv i byen, ved etablering af hotel, morgenmadsrestaurant og konferencefaciliteter samt kontorhotel og techpark. Det skal i fremtiden være en lige så stor oplevelse at gå fra Kong Christian den X’s Bro til den nye bro, som det i dag er at gå fra Kong Christian den X’s Bro til lystbådehavnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er drevne iværksættere med en række vellykkede projekter bag os, og de erfaringer tager vi selvfølgelig med os i det store projekt, der nu ligger foran os. Vi glæder os til at komme i gang, og vi er klar til at overtage bygningerne, så snart lokalplanen er på plads.

Hotel, festsal og kontorer

“Tanken er, at den nyeste bygning med små lejligheder, der blev bygget i ’89, skal laves til hotel, hvor gæster til en lav pris kan leje et værelse”, siger Thorben Jensen, der sammen med Charles Ginnerskov ejer Castra ApS.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Gymnastiksalen laver vi til en morgenmads-restaurant og så bliver den også et festlokale, som folk kan leje”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

Castra ApS har også købt en af hovedbygningerne, hvor tanken er at indrette et konferencelokale og kontorer.

“Og de skal så bruges af vores egne folk”, siger Thorben Jensen.

Catra ApS ser frem til at deltage aktivt i den spændende udvikling, Sønderborg er inde i, og understøtte de øvrige projekter, som er med til at tegne den nye havnebydel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til foråret slår det imponerende Hotel Alsik dørene op og hos Castra ApS er de af den overbevisning, at fremtiden byder på massiv erhvervstilgang i kommunen og at de forskellige, store projekter på havnen i den grad vil være med til at positionere Sønderborg og hele regionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk