CDH Sports- og Wellness-massage tilbyder en buket af forskellige former for massage

18. juli 2020 Erhverv

Der bydes på flere slags wellnes-massage hos CDH Sports- og Wellnessmassage på Søndre Landevej og de alle udføres af ejeren af klinikken, Carsten Daugård Hansen, som har haft firmaadresse i Velværehuset i Sønderborg siden 2017.

“Tidligere gav jeg massage i vores hjem i Blans, så jeg kunne passe vores børn imens”, siger Carsten Daugård Hansen til Sønderborgnyt. Hustruen er ingeniør, så det lå lidt i kortene, hvem der skulle være mest muligt derhjemme, så manden skiftede fra it-branchen til massage efter at have gennemført uddannelsen som massør.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det tog lidt tid at få klinikken i Velværehuset rigtigt i gang, men 2018 blev et rigtigt godt år. Det efterfølgende år tegnede også rigtigt godt, men så blev jeg udfordret af sygdom i en længere periode”, siger Carsten Daugård Hansen.

Heldigvis kunne han vende tilbage for fuld kraft og i starten af 2020 tegnede alt igen rigtigt godt.

“Og så kom Coronaen og stoppede det hele”, siger massøren, som lige nu bruger kræfter på igen at få gang i butikken.

Penge er ikke det hele

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig skal der betales for de forskellige slags massage hos CDH-Massage, men målet er ikke at få en forretning, hvor der er rigtig stor omsætning.

“For mig er det vigtigt, at jeg kan hjælpe mine klienter af med spændinger og smerter – og det er vigtigt, at mine wellness-kunder synes, de har det helt fantastisk, når de går herfra”, siger Carsten Daugaard Hansen, som kan hele otte forskellige variationer af massage.

“Jeg tilbyder massage til gravide, sport-massage og fire-fem slags wellnessmassage og også andre former for massage, som kan afhjælpe forskellige problemer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om de forskellige former for massage på hjemmesiden.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk