CDH Sports- og Wellness-massage tilbyder en buket af forskellige former for massage

18. juli 2020 Erhverv

Der bydes på flere slags wellnes-massage hos CDH Sports- og Wellnessmassage på Søndre Landevej og de alle udføres af ejeren af klinikken, Carsten Daugård Hansen, som har haft firmaadresse i Velværehuset i Sønderborg siden 2017.

“Tidligere gav jeg massage i vores hjem i Blans, så jeg kunne passe vores børn imens”, siger Carsten Daugård Hansen til Sønderborgnyt. Hustruen er ingeniør, så det lå lidt i kortene, hvem der skulle være mest muligt derhjemme, så manden skiftede fra it-branchen til massage efter at have gennemført uddannelsen som massør.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det tog lidt tid at få klinikken i Velværehuset rigtigt i gang, men 2018 blev et rigtigt godt år. Det efterfølgende år tegnede også rigtigt godt, men så blev jeg udfordret af sygdom i en længere periode”, siger Carsten Daugård Hansen.

Heldigvis kunne han vende tilbage for fuld kraft og i starten af 2020 tegnede alt igen rigtigt godt.

“Og så kom Coronaen og stoppede det hele”, siger massøren, som lige nu bruger kræfter på igen at få gang i butikken.

Penge er ikke det hele

Selvfølgelig skal der betales for de forskellige slags massage hos CDH-Massage, men målet er ikke at få en forretning, hvor der er rigtig stor omsætning.

“For mig er det vigtigt, at jeg kan hjælpe mine klienter af med spændinger og smerter – og det er vigtigt, at mine wellness-kunder synes, de har det helt fantastisk, når de går herfra”, siger Carsten Daugaard Hansen, som kan hele otte forskellige variationer af massage.

“Jeg tilbyder massage til gravide, sport-massage og fire-fem slags wellnessmassage og også andre former for massage, som kan afhjælpe forskellige problemer”.

Du kan læse mere om de forskellige former for massage på hjemmesiden.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk