Center Parcs Europe skal stå for Nordborg Resort

10. maj 2021 Erhverv
Ferieresortet. Pressefoto
Ferieresortet. Pressefoto

Linak og Bitten & Mads Clausens Fond igangsatte for en måneds tid siden opførelsen af det nye ferieresort for at styrke den bæredygtige udvikling på øen og nu er tiden kommet til at se på driften af resortet.

Valget er faldet på Center Parcs Europe, som i forvejen driver 28 af Europas største ferieparker og er et af de stærkeste brands i europæisk turisme med tilbud om familieferie i Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og indenfor et par år altså også i Danmark.

Det skriver Linak og Bitten & Mads Clausens Fond i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Center Parcs har de seneste år rådgivet Nordborg Resort omkring design og udvikling for at  kombinere de bedste erfaringer fra driften af de ferieparker Center Parcs i forvejen driver med de udviklingsmuligheder, der er opstået i markedet.

Det er især det øgede fokus på bæredygtighed, som giver et godt match mellem de nye partnere. Både  Linak og Bitten & Mads Clausens Fond har skarp fokus på bæredygtig udvikling og Center Parcs har de  seneste år åbnet tre resorts i Frankrig og Tyskland, som er baseret på natur og bæredygtighed. Det nye resort på Nordals bygges derfor med en målsætning om at opnå guld-certificering efter DGNB, som er standarden for bæredygtigt byggeri og drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

’’Vi har fra starten af udviklingen af det nye resort været opmærksomme på, at målet er at etablere et bæredygtigt familieresort tilpasset naturen på Nordals, som kan måle sig på et internationalt niveau, og det får vi mulighed for i samarbejdet med Center Parcs”, siger Bent Jensen, der ejer Linak.

Peter Mads Clausen, der er bestyrelsesformand i Bitten & Mads Clausens Fond, som er den anden af de to ferieresortejere, bifalder:

”Resortet bygges på Nordals, hvor jeg selv er vokset op med skove, søer og sandstrande. Med projektet inviterer vi turister til at nyde de omgivelser, som jeg har gode minder fra. Det skal naturligvis ske bæredygtigt, hvilket Center Parcs Europe sikrer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget taknemmelige over for vores partnere, Linak og Bitten & Mads Clausen Fond, der har givet os muligheden for at drive denne spektakulære park med udsigt over Østersøen, og vi er meget begejstrede over snart at være repræsenteret på det skandinaviske turistmarked med Center Parcs og tiltrække gæster fra hele verden med vores brede vifte af fritidsaktiviteter, ”siger Olivier Garaïalde, koncernchef i Center Parcs Europe.

”Vores fokus i dette projekt er også på et bæredygtigt feriekoncept, hvilket betyder, at vi stræber efter at have så lidt indflydelse som muligt på den omgivende natur og skabe mere biodiversitet, når vi udvikler aktiviteter og fritidsfaciliteter”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...