Certifikatet ‘Great Place to Work’ viser Bals er en god arbejdsplads

16. september 2021 Erhverv
HR-assistent Rikke Tange Hamann
HR-assistent Rikke Tange Hamann

Brugsforeningen for Als og Sundeved, Bals, er netop certificeret til Great Place to Work og det er – ifølge HR-assistent i Bals Rikke Tange Hamann – en international anerkendelse af, at Bals er et godt sted at være ansat.

“Vi er glade og stolte over certificeringen og vi arbejder dagligt på at sørge for, at vi har tilfredse medarbejdere”, siger Rikke Tange Hamann.

I Brugsforeningen for Als og Sundeveds 13 butikker er der i alt omkring 500 medarbejdere.

Bals’ profil er tilpasset Sønderborg Kommunes fokusområde inden for lokale fødevarer og dyrker dermed udvidelsen af det grønne og bæredygtige fællesskab mellem lokale fødevareproducenter og hvor klimavenlige og miljørigtige løsninger står højt på agendaen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen har sit udgangspunkt i dens kultur, værdier og bæredygtighed, der hviler på fire søjler: Service, CSR, HR og Innovation, og som munder ud i foreningens vision: “Sammen om bedre mad til gavn for kunden og miljøet”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...