Challenge skal få flere børn og unge til at bevæge sig

4. marts 2021 Samfund
Arkivfoto fra Søløbet
Arkivfoto fra Søløbet

Hele nedlukningen har medført en række ændrede adfærdsmønstre ved os alle. Fælles er, at bevægelse er vigtigt i hverdagen.

Derfor sætter vi nu et arbejde i gang fokuseret mod de unge, der stadig går hjemme og vores mål er at motivere til mere bevægelse.

Det skriver Venstre i en pressemeddelelse.

For Venstre er trivslen for den enkelte meget vigtig – såvel den fysiske som den sociale trivsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem dette initiativ motiveres til bevægelse, men samtidig muligheden for en snak undervejs i den friske luft.

Projektet vil tage udgangspunkt i en Challenge og ved anvendelse af sociale medier og gå-apps sætte mål og inkludere de unge i at komme ud at gå. Det aktuelle forsamlingsforbud giver rammerne om hvor mange der må gå sammen. Challengen vil som udgangspunkt være for den enkelte, men det vil også være muligt at sammenligne på tværs af klasser og skoler.

“Jeg glæder mig til at følge Challengen og håber, at gåturene her i foråret vil smitte af på andre end de unge”, siger Claus Klaris.

Initiativet udvikles i et samarbejde med DGI og der tages kontakt til skoler/elever og klasser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...