Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv
Christen Espersen. Pressefoto
Christen Espersen. Pressefoto

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg.

Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han skal varetage administrative opgaver, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Christen Espersen er fuddannet maskinarbejder. I Aarhus blev han maskiningeniør og han blev umiddelbart herefter ansat som turnusingeniør hos Danfoss i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her arbejdede han i forskellige afdelinger inden han i 1994 etablerede miniBOOSTER Hydraulics A/S.

Virksomheden har i mange år været selvfinansierende og har fem gange modtaget Dagbladet Børsens Gazelle-pris.

Firmaets produkter, der henvender sig til blandt andet vindmølleindustrien, bilindustrien og offshore-sektoren, sælges over hele verden.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...