Christian den Xs Bro bliver igen delvis spærret

11. maj 2022 Samfund

I den kommende uge bliver Kong Christian Xs Bro igen bliver lukket for sejlende, og kun én kørebane bliver farbar for kørende trafik.

Det er reparationen af kunststofbelægningen på broklappens jernplader, som skal skiftes, skriver Sønderborg Kommune. Arbejdet vil foregå under et telt fra mandag til fredag. På broen bliver én vejside ad gangen afspærret, og der opsættes et midlertidigt signalanlæg, som regulerer trafikken.

Årsagen til reparationen er, at manglede kunststofbelægning gør, at man kører direkte på jernpladerne, som bliver glatte i regnvejr. Det udgør især en risiko for cyklister og førere af tohjulede køretøjer som scootere og motorcykler. De blotlagte plader er kun på kørebanen, men hvis der ikke bliver gjort noget, vil belægningen efterhånden også forsvinde i siden med cykelfelterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vejarbejdet vil ikke påvirke de gående på broen.

Arbejdet vil foregå mandag til tirsdag fra klokken 7 til klokken 22, og resten af ugen fra klokken 7 til klokken 18.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Kultur, Augustenborg

Kom i god tid når du skal se Den Kongelige Sommerballet

27. maj 2022 Kultur

Flere tusind besøgende forventes at indtage Augustenborg Pinsemandag 6. juni, når Den kongelige Sommerballet skyder dette års turné i gang i Augustenborg Slotspark klokken 19. Arrangørerne opfordrer vanen tro folk til at komme i god tid. Ligeledes opfordrer de lokalbefolkningen til at komme på cykel eller til fods, fordi man forventer pres på de ellers […]

Læs mere...