Christian den Xs Bro er også lukket for sejlende i den kommende uge

29. april 2022 Erhverv

I forbindelse med reparationen af kunststofbelægningen på broklappens jernplader, viser det sig, at hele belægningen på Kong Christian Xs Bro er i så dårlig stand, at alt belægning på broklapperne skal skiftes akut.

Det betyder, at broen fra den 2. til den 6. maj er lukket for sejlende og kun kan passeres af den kørende trafik i én retning ad gangen. På broen er der et midlertidigt signalanlæg, som regulerer trafikken.

Årsagen er, at den manglede kunststofbelægning gør, at man kører direkte på jernpladerne, som bliver glatte i regnvejr. Det udgør især en risiko for cyklister og førere af andre tohjulede køretøjer som scootere og motorcykler. De blotlagte plader er endnu kun på selve kørebanen, men hvis der ikke bliver gjort noget, vil belægningen efterhånden også forsvinde ude i siden i cykelfelterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet vil foregå i dagtimerne fra kl. 7 til kl. 18.

Vejarbejdet og –spærringen vil ikke påvirke de gående på broen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...