Citychefen og en robot delte event-invitationer ud til butikspersonale

31. januar 2023 Erhverv

Sønderborg Erhvervsservice, Business College Syd og handlen sætter i fællesskab fokus på at styrke og udvikle handelslivet. Sammen inviterer de til årets største event for handlen: Gå online og løft jeres fysiske forretning.

Arrangementet finder sted den 23. februar fra kl. 18.15-21.00 på Business College Syd i Sønderborg.

Helt i tråd med det ene af aftenens hovedtemaersom er, at skabe særlige kundeoplevelser, tog den lille robot fra Business College Syd og citychef Axel Nielsen en tur til Nordborg og Sønderborg, for at aflevere de første invitationer til butikkerne. Med sig havde robotten et lille kort, som via en QR-kode leder ind på en invitation.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er næsten som at gå rundt med en lille hund”, sagde Axel Nielsen til SønderborgNYT, da han fik robotten til at følge i sine fodspor. Man trykker på en knap, mens man står foran robottens skærm og så følger den med den person, som kameraet fanger. Står der andre i nærheden, når man trykker, så risikerer man, at den følger med en af dem.

I en af tøjbutikkerne drejede den pludselig væk fra citychefen og styrede hen til et tøjstativ.

“Det er helt, som når fruen er med”, sagde Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dem som ikke fik besøg af robotten, vil enten modtage et fysisk kort eller en mail.

Arrangørerne bag, håber at se hele detailhandlen, cafeerne og restauranterne – lige fra chefen til ungarbejderen.

Der er lagt et spændende og lærerigt program for aftenen, som både skal inspirere forretningerne til at gå online, men også give dem der allerede er til stede på de sociale medier, de nyeste værktøjer og tendenser med hjem.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...