Claus Klaris: Børn udvikler sig gennem bevægelse

5. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Der er mange tiltag i den nye Folkeskolereform. Et af dem er kravet om mere fysisk aktivitet i dagligdagen.

Gennem bevægelse og motion stimuleres skoleeleverne og indlæringen øges – Vi udvikler os alle gennem bevægelse. Ikke bare mere idræt på skemaet er løsningen – Integrationen af bevægelse i andre fag er også et element.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris, Venstre.

Claus Klaris, Venstre.

I samarbejde mellem skolerne, regionale såvel som lokale idrætsforeninger, skal mulighederne undersøges og hjælpes på vej – kun fantasien sætter grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningslivets samarbejde med skolerne bør finde en balance, der tilgodeser både foreningsliv og skole – Målet må være mere fysisk aktivitet og øget indlæringen.

Folkeskolereformen skal udnyttes bedst muligt for at give det bedste undervisningsmiljø for vores børn samtidig med at balancen for den frivillige foreningsidræt sikres i fremtiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...