Claus Klaris: Børn udvikler sig gennem bevægelse

5. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Der er mange tiltag i den nye Folkeskolereform. Et af dem er kravet om mere fysisk aktivitet i dagligdagen.

Gennem bevægelse og motion stimuleres skoleeleverne og indlæringen øges – Vi udvikler os alle gennem bevægelse. Ikke bare mere idræt på skemaet er løsningen – Integrationen af bevægelse i andre fag er også et element.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris, Venstre.

Claus Klaris, Venstre.

I samarbejde mellem skolerne, regionale såvel som lokale idrætsforeninger, skal mulighederne undersøges og hjælpes på vej – kun fantasien sætter grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningslivets samarbejde med skolerne bør finde en balance, der tilgodeser både foreningsliv og skole – Målet må være mere fysisk aktivitet og øget indlæringen.

Folkeskolereformen skal udnyttes bedst muligt for at give det bedste undervisningsmiljø for vores børn samtidig med at balancen for den frivillige foreningsidræt sikres i fremtiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...