Claus Klaris: Børn udvikler sig gennem bevægelse

5. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Der er mange tiltag i den nye Folkeskolereform. Et af dem er kravet om mere fysisk aktivitet i dagligdagen.

Gennem bevægelse og motion stimuleres skoleeleverne og indlæringen øges – Vi udvikler os alle gennem bevægelse. Ikke bare mere idræt på skemaet er løsningen – Integrationen af bevægelse i andre fag er også et element.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen


Claus Klaris, Venstre.

Claus Klaris, Venstre.

I samarbejde mellem skolerne, regionale såvel som lokale idrætsforeninger, skal mulighederne undersøges og hjælpes på vej – kun fantasien sætter grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningslivets samarbejde med skolerne bør finde en balance, der tilgodeser både foreningsliv og skole – Målet må være mere fysisk aktivitet og øget indlæringen.

Folkeskolereformen skal udnyttes bedst muligt for at give det bedste undervisningsmiljø for vores børn samtidig med at balancen for den frivillige foreningsidræt sikres i fremtiden.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...