Claus Klaris: Den jeg er og hvad jeg vil

16. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Den 14. september blev der i læserbrev spurgt: Hvem er Claus Klaris?

Jeg er en udadvendt, dynamisk 44 årig familiefar, major fra Den Kongelige Livgarde, som til daglig arbejder på Haderslev Kaserne. Jeg har de sidste 15 år boet i Dybbøl og er aktiv i idræts-, forenings- og bestyrelseslivet i Sønderborg. I den forbindelse har jeg fået et dybere kendskab til både Sønderborgs erhvervsliv og Sønderborg Kommune.

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre.

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Det er via dette arbejde, at jeg blev interesseret i politik. Jeg har oplevet, hvordan mine kompetencer fra mit arbejde medvirker til at kunne skabe resultater til glæde for mange. Jeg har skabt samarbejde mellem mennesker og organisationer, som har været nødvendigt for at nå målet. Broager Sparekasse Skansen er et eksempel på dette.

 

Jeg vil skabe vækst i Sønderborg Kommune ved at gøre kommunen attraktiv for erhvervs- og butikslivet, herunder udvikle turismen. Men vækst handler også om at skabe gode vilkår for et aktivt, trygt og inspirerende liv for den enkelte borger i vores kommune – fra Gråsten til Nordborg. Vækst skabes også gennem vilkår for den enkelte familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Jeg vil arbejde for, at der bliver skabt sunde og attraktive rammer, hvor bevægelse for den enkelte borger indgår som et vigtigt element. Frivilligheden skal understøttes og forstærkes.

Venstres liste er team bestående af dygtige og forskelligartede kandidater, med Peter Hansen som den vi støtter som borgmesterkandidat. Jeg ser frem til at diskutere udfordringer og muligheder for Sønderborg kommune i den kommende valgkamp.

Læs meget mere på www.clausklaris.dk og følg mig på facebook/Clausklaris.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...