Claus Klaris: Dialogen med borgere skal vare ved

Arkivfoto
Arkivfoto
21. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Valget nærmer sig og dialogen mellem borgere og politikere bliver mere og mere aktiv. Dialogen skulle gerne fastholdes – også efter valget d. 19. november.

Claus Klaris vil have borgere og politikere til at være i dialog hele tiden.

 

Dialogen er vigtig for opretholdelse af vores nærdemokrati. Politikere bør derfor sikre en så tæt tilknytning til borgerne som mulig – gennem hele valgperioden.

Derudover bør vi åbne mere op om de demokratiske processer. Hvordan sikrer vi mere åbenhed om ex. byrådsmøder? I dag er de åbne for offentligheden, men hvorfor ikke følge andre danske kommuner og gennemføre ”live streaming” på nettet – ligesom et pkt. på dagsorden sagtens kunne være ”Borgerhenvendelser”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores hverdag bliver mere og mere travl – hvorfor også vores kommunikationsveje skal hænge sammen med denne hverdag.

Den unge generation er vigtig at inddrage i nærdemokratiet. Inddragelsen skabes ved en hurtig og aktiv dialog, der både kan skabes fysisk men i ligeså høj grad også virtuelt.

De rådige medier skal udnyttes aktivt i borgerinddragelsen.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...