Claus Klaris: Dialogen med borgere skal vare ved

21. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Valget nærmer sig og dialogen mellem borgere og politikere bliver mere og mere aktiv. Dialogen skulle gerne fastholdes – også efter valget d. 19. november.

Claus Klaris vil have borgere og politikere til at være i dialog hele tiden.

claus klaris

Artiklen fortsætter under annoncen

Dialogen er vigtig for opretholdelse af vores nærdemokrati. Politikere bør derfor sikre en så tæt tilknytning til borgerne som mulig – gennem hele valgperioden.

Derudover bør vi åbne mere op om de demokratiske processer. Hvordan sikrer vi mere åbenhed om ex. byrådsmøder? I dag er de åbne for offentligheden, men hvorfor ikke følge andre danske kommuner og gennemføre ”live streaming” på nettet – ligesom et pkt. på dagsorden sagtens kunne være ”Borgerhenvendelser”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores hverdag bliver mere og mere travl – hvorfor også vores kommunikationsveje skal hænge sammen med denne hverdag. venstre

Den unge generation er vigtig at inddrage i nærdemokratiet. Inddragelsen skabes ved en hurtig og aktiv dialog, der både kan skabes fysisk men i ligeså høj grad også virtuelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De rådige medier skal udnyttes aktivt i borgerinddragelsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...