Claus Klaris: Dialogen med borgere skal vare ved

21. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Valget nærmer sig og dialogen mellem borgere og politikere bliver mere og mere aktiv. Dialogen skulle gerne fastholdes – også efter valget d. 19. november.

Claus Klaris vil have borgere og politikere til at være i dialog hele tiden.

claus klaris

Artiklen fortsætter under annoncen

Dialogen er vigtig for opretholdelse af vores nærdemokrati. Politikere bør derfor sikre en så tæt tilknytning til borgerne som mulig – gennem hele valgperioden.

Derudover bør vi åbne mere op om de demokratiske processer. Hvordan sikrer vi mere åbenhed om ex. byrådsmøder? I dag er de åbne for offentligheden, men hvorfor ikke følge andre danske kommuner og gennemføre ”live streaming” på nettet – ligesom et pkt. på dagsorden sagtens kunne være ”Borgerhenvendelser”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores hverdag bliver mere og mere travl – hvorfor også vores kommunikationsveje skal hænge sammen med denne hverdag. venstre

Den unge generation er vigtig at inddrage i nærdemokratiet. Inddragelsen skabes ved en hurtig og aktiv dialog, der både kan skabes fysisk men i ligeså høj grad også virtuelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De rådige medier skal udnyttes aktivt i borgerinddragelsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...