Claus Klaris: En times motion om dagen – for alle

7. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vores sundhed er vigtig for vores fremtid. Det skal være muligt for kommunens borgere, at leve et aktivt og varieret fritidsliv. Derfor skal alle – uanset baggrund og bopæl have mulighed for at dyrke motion hver dag. Afhængig af niveau og alder kan idrætten være både høj og lav intensitet  alle aldersgrupper skal tilgodeses.

Claus Klaris er fortaler for motion til alle.

Claus Klaris er fortaler for motion til alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal sikre opdaterede faciliteter, der kan inspirere og motivere til deltagelse – selvorganiseret såvel som foreningsbaseret.getmoving_logo_rgb_komp_til_do

Ved at give endnu bedre rammer til den selvorganiserende idræt skal mulighederne for bevægelse styrkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tendensen i dag viser klart, at flere og flere kombinerer den foreningsbaserede idræt med selvorganiseret idræt – denne udvikling skal vi understøtte.

Borgere og turister skal have motiverende og inspirerende muligheder bredt i kommunen, så det gøres nemt at dyrke idræt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Kultur, Sønderborg

Officiel indvielse af kasernen den 10. oktober

28. september 2022 Kultur

Foreningerne har allerede fyldt Sønderborgs tidligere sergentskole og kaserne med liv, stemmer og aktiviteter. Derfor inviterer Sønderborg Kommune til officiel indvielse 10. oktober kl. 16.30 – 18.30. Interesserede kan blive klogere på både stedets militære historie og på fremtidens muligheder: Hvordan ser rummene ud, hvem der holder til her, og hvad de kan bruges til. […]

Læs mere...