Claus Klaris: En times motion om dagen – for alle

7. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vores sundhed er vigtig for vores fremtid. Det skal være muligt for kommunens borgere, at leve et aktivt og varieret fritidsliv. Derfor skal alle – uanset baggrund og bopæl have mulighed for at dyrke motion hver dag. Afhængig af niveau og alder kan idrætten være både høj og lav intensitet  alle aldersgrupper skal tilgodeses.

Claus Klaris er fortaler for motion til alle.

Claus Klaris er fortaler for motion til alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal sikre opdaterede faciliteter, der kan inspirere og motivere til deltagelse – selvorganiseret såvel som foreningsbaseret.getmoving_logo_rgb_komp_til_do

Ved at give endnu bedre rammer til den selvorganiserende idræt skal mulighederne for bevægelse styrkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tendensen i dag viser klart, at flere og flere kombinerer den foreningsbaserede idræt med selvorganiseret idræt – denne udvikling skal vi understøtte.

Borgere og turister skal have motiverende og inspirerende muligheder bredt i kommunen, så det gøres nemt at dyrke idræt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...