Claus Klaris: En times motion om dagen – for alle

7. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Vores sundhed er vigtig for vores fremtid. Det skal være muligt for kommunens borgere, at leve et aktivt og varieret fritidsliv. Derfor skal alle – uanset baggrund og bopæl have mulighed for at dyrke motion hver dag. Afhængig af niveau og alder kan idrætten være både høj og lav intensitet  alle aldersgrupper skal tilgodeses.

Claus Klaris er fortaler for motion til alle.

Claus Klaris er fortaler for motion til alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal sikre opdaterede faciliteter, der kan inspirere og motivere til deltagelse – selvorganiseret såvel som foreningsbaseret.getmoving_logo_rgb_komp_til_do

Ved at give endnu bedre rammer til den selvorganiserende idræt skal mulighederne for bevægelse styrkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tendensen i dag viser klart, at flere og flere kombinerer den foreningsbaserede idræt med selvorganiseret idræt – denne udvikling skal vi understøtte.

Borgere og turister skal have motiverende og inspirerende muligheder bredt i kommunen, så det gøres nemt at dyrke idræt.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>