Claus Klaris er glad for at være en del af Sundhedsudvalget

14. november 2017 KV2017

Claus Klaris fra Venstre er næstformand i Sundhedsudvalget, hvor han er med til at arbejde for, at det bliver borgerne, der er i centrum i alle sager eller forløb – og ikke systemet eller processen.

“Det er jo de mennesker, der har brug for hjælp, det handler om”, siger han.

Sundhedsudvalget har Helge Larsen fra Socialdemokratiet som formand og så er der – udover Claus Klaris fra Venstre også medlemmer fra Slesvigsk Parti og Fælleslisten.

“Men trods forskelligheden, så arbejder vi fint sammen og er fælles om at finde løsninger”, siger Claus Klaris til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fra mit arbejde er jeg vant til at alle byder ind med forslag til løsninger og det er gennem samarbejdet, vi når de bedste resultater. Både på kort og på lang sigt”, siger Venstremanden.

Turisme

Claus Klaris har, som resten af byrådet, et klokkeklart syn på, at der er gode penge at tjene på turister.

“Og jeg har tænkt på, at de allerbedste turistguider faktisk er os borgere, som kan fortælle turister om de skønne steder og de gode vandrestier plus alt det andet, som turister gerne vil opleve”, siger Claus Klaris. Alt hvad det kræver er en smule venlighed og hjælpsomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal vi være meget bedre til at bruge vandet omkring Als. Lad os sætte nogle både i vandet og sejle vores gæster en tur – lad os få dykkerklubberne ud og tilbyde turister nogle prøvedyk”, siger han videre.

Claus Klaris vil også slå nogle slag for at flere vandreturister bruger Gendarmstien – og forresten vil han også have sat mere fokus på lystfiskeri.

Men…

Claus Klaris har siddet i byrådet i de seneste fire år – og skal han arbejde videre med nogle af alle de ting, som han så gerne vil, så kræver det, at der er vælgere, der stemmer på ham til kommunalvalget om en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis jeg skulle stemme på en kandidat, der ikke er i Venstre, så ville mit kryds blive sat ud for Helge Larsens navn”, siger Claus Klaris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...