Claus Klaris forstyrrede julefrokost med prisoverrækkelse

10. december 2015 Sundeved

Den glade prismodtager af Årets Sundhedspris er Ulla L. Pedersen, der blev overrasket midt i en julefrokost sammen med selvhjælpsgruppen for pårørende til demente, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ulla L. Pedersen er indstillet af Minna Fonnesberg, der selv er frivillig, og har kendt modtageren i mange år. I indstillingen skriver Minna bl.a.:

Indstillingen

”Prisen skal gå til en person, som har ydet en stor indsats for Sønderborg igennem 26 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

I næsten 25 år som daglig leder af Sønderborg Selvhjælp. Sønderborg Selvhjælp lukkede den 1. januar 2015, men ikke Ulla L. Pedersens aktiviteter. Ulla L. Pedersen er formand for ”Ældre hjælper ældre” og er desuden frivillig i Netværkshuset i Dybbøl. Mit ønske og håb er, at I læser det her med stor begejstring, og er enig med mig i, at Ulla fortjener Sundhedsprisen 2015”.

Claus Klaris overrakte sundhedspris til Ulla L. Pedersen.

Claus Klaris overrakte sundhedspris til Ulla L. Pedersen.

Minna Fonnesberg ønske gik i opfyldelse. Næstformanden i Sundhedsudvalget, Claus Klaris, stod for hyldesttalen, hvor han omtalte nogle af prisvinderne fra tidligere år og glædede sig over de mange gode indstillinger.

“Og Sundhedsudvalget var vi ikke i tvivl, da vi læste Minna Fonnesbergs indstilling. Her har vi en værdig vinder af Sønderborg Kommunes Sundhedspris 2015, sagde Claus Klaris.

Herefter overrakte han en gavecheck på 10.000 kr., et sundhedsprisdiplom, blomster og en gavekurv. En lidt beklemt, men glad ildsjæl tog imod og blev behørigt hyldet med klapsalver fra deltagerne i julefrokosten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk