Claus Klaris forstyrrede julefrokost med prisoverrækkelse

10. december 2015 Sundeved

Den glade prismodtager af Årets Sundhedspris er Ulla L. Pedersen, der blev overrasket midt i en julefrokost sammen med selvhjælpsgruppen for pårørende til demente, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ulla L. Pedersen er indstillet af Minna Fonnesberg, der selv er frivillig, og har kendt modtageren i mange år. I indstillingen skriver Minna bl.a.:

Indstillingen

”Prisen skal gå til en person, som har ydet en stor indsats for Sønderborg igennem 26 år. I næsten 25 år som daglig leder af Sønderborg Selvhjælp. Sønderborg Selvhjælp lukkede den 1. januar 2015, men ikke Ulla L. Pedersens aktiviteter. Ulla L. Pedersen er formand for ”Ældre hjælper ældre” og er desuden frivillig i Netværkshuset i Dybbøl. Mit ønske og håb er, at I læser det her med stor begejstring, og er enig med mig i, at Ulla fortjener Sundhedsprisen 2015”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris overrakte sundhedspris til Ulla L. Pedersen.

Claus Klaris overrakte sundhedspris til Ulla L. Pedersen.

Minna Fonnesberg ønske gik i opfyldelse. Næstformanden i Sundhedsudvalget, Claus Klaris, stod for hyldesttalen, hvor han omtalte nogle af prisvinderne fra tidligere år og glædede sig over de mange gode indstillinger.

“Og Sundhedsudvalget var vi ikke i tvivl, da vi læste Minna Fonnesbergs indstilling. Her har vi en værdig vinder af Sønderborg Kommunes Sundhedspris 2015, sagde Claus Klaris.

Herefter overrakte han en gavecheck på 10.000 kr., et sundhedsprisdiplom, blomster og en gavekurv. En lidt beklemt, men glad ildsjæl tog imod og blev behørigt hyldet med klapsalver fra deltagerne i julefrokosten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...