Claus Klaris vil have fokus på frivillighed og idræt

13. november 2017 KV2017

Venstres Claus Klaris håber på at blive genvalgt til byrådet i den kommende uge.

“Og tanken er, jeg vil arbejde videre med frivilligheden og især med fokus på idrætten”, siger Claus Klaris til SønderborgNYT.

Venstremanden ser meget gerne, at idrætten flyttes fra kulturforvaltningen og over i sundheden.

“Jeg mener, der skal være en synergi mellem idræt og sundhed, fordi bevægelse er en vigtig faktor for sundhed”, siger Claus Klaris.

Mangel på bevægelse, altså inaktivitet, giver flere helbredsmæssige problemer en både tobak og alkohol.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De ældre skal også være med og her er idrætsforeningerne klar til at hjælpe”, siger Claus Klaris, der også er formand for Dybbøl Ungdoms- og Idrætsforening. Han fortæller videre, at der i Skærbæk er et motionshold med demente.

“Så de har også glæde af at blive rørt og det behøves ikke være et kommunalt tilbud at sørge for det”, siger han.

Idrætshallerne skal bruges bedst muligt

“Jeg ser også gerne, at det bliver sådan, at vores haltider bruges bedst muligt. Der skal laves et eller andet, så man kan booke sig ind på haltider, der bliver ledige, fordi andre melder fra”, siger Claus Klaris. Han vil også have sikret, at de forskellige foreninger husker at melde fra, når de springer en haltid eller to over.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...