Comwell: Køkkenchefen byder på caribisk inspireret aften

19. juli 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du synes, de Caribiske Øer er helt fantastiske, så er det muligt at få en lille fornemmelse af palmesus og idyl, når du kommer til Caribisk aften på Hotel Comwell i Sønderborg fredag den 2. august. Her disker køkkenet op med et væld af spændende og lækre retter fra de fremmede himmelstrøg.

Comwells reception er klar til at skrive dig op til Caribisk aften.

Comwells reception er klar til at skrive dig op til Caribisk aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Maden fra Caribien er rustik og så er der naturligvis et væld af fiskeretter, som vi ikke kender herhjemme, siger køkkenchef Klaus Græns til Sønderborg Nyt. De caribiske aften er den første i en række tema-aftener på Hotel Comwell, der senere byder på Russisk aften og også en Vildtaften.

Bordbestillingen er på 7442 1900 og det er en god idé at ringe rimeligt kvikt, fordi temaaftenerne er meget populære.

Her ses menuen:

Forret

Shrimp coconut soup

Artiklen fortsætter under annoncen

Reje-kokossuppe

 

Buffet

Fisk

Grilled lemon salmon

Grillet, citronmarineret laks

 

Spicy shrimp pasta

Krydrede rejer og pasta

 

Crab cakes from Joes crab shack

Krabbefrikadeller

Artiklen fortsætter under annoncen

Kød

Caribbean jerk chicken-  fra  grillen

Kylling krydret med “jerk” krydderier

 

Coconut chicken fingers with mango chutney

Kyllingestrimler med kokosnød og  mangochutney

Cuban ropa vieja  crock pot

Gryderet af okse med blandt andet koriander og hvidløg

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Jamaican beef patties

Indbagt oksefars med chili

 

Slow cooked beef short ribs- fra  grillen

Langtidstilberedte oksespareribs

 

Puerto Rican pork shoulder

Langtidstilberedt svinebov med krydderier

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Bahama mama pork chops- fra grillen

Svinekoteletter med blandt chili og rosiner

 

Salater og grønt

Frijoles negro

Black beansalat med spidskommen

 

Kicked up baked potato

Søde kartofler med cayenne

 

Bahama Cobb Salad

­Salat, avocado, æg og bacon

 

Desserttallerken

Parfait af ristet kokos og mørk rom

Lille tærte af karamelliseret ananas med sød chili-marengs

Lime-mangosorbet

Diverse

Jamaica jerk seasoning

Caribisk krydderblanding- deles ud som souvenir