Hvis du synes, de Caribiske Øer er helt fantastiske, så er det muligt at få en lille fornemmelse af palmesus og idyl, når du kommer til Caribisk aften på Hotel Comwell i Sønderborg fredag den 2. august. Her disker køkkenet op med et væld af spændende og lækre retter fra de fremmede himmelstrøg.
– Maden fra Caribien er rustik og så er der naturligvis et væld af fiskeretter, som vi ikke kender herhjemme, siger køkkenchef Klaus Græns til Sønderborg Nyt. De caribiske aften er den første i en række tema-aftener på Hotel Comwell, der senere byder på Russisk aften og også en Vildtaften.
Bordbestillingen er på 7442 1900 og det er en god idé at ringe rimeligt kvikt, fordi temaaftenerne er meget populære.
Her ses menuen:
Forret
Shrimp coconut soup
Reje-kokossuppe
Buffet
Fisk
Grilled lemon salmon
Grillet, citronmarineret laks
Spicy shrimp pasta
Krydrede rejer og pasta
Crab cakes from Joes crab shack
Krabbefrikadeller
Kød
Caribbean jerk chicken- fra grillen
Kylling krydret med “jerk” krydderier
Coconut chicken fingers with mango chutney
Kyllingestrimler med kokosnød og mangochutney
Cuban ropa vieja crock pot
Gryderet af okse med blandt andet koriander og hvidløg
Jamaican beef patties
Indbagt oksefars med chili
Slow cooked beef short ribs- fra grillen
Langtidstilberedte oksespareribs
Puerto Rican pork shoulder
Langtidstilberedt svinebov med krydderier
Bahama mama pork chops- fra grillen
Svinekoteletter med blandt chili og rosiner
Salater og grønt
Frijoles negro
Black beansalat med spidskommen
Kicked up baked potato
Søde kartofler med cayenne
Bahama Cobb Salad
Salat, avocado, æg og bacon
Desserttallerken
Parfait af ristet kokos og mørk rom
Lille tærte af karamelliseret ananas med sød chili-marengs
Lime-mangosorbet
Diverse
Jamaica jerk seasoning
Caribisk krydderblanding- deles ud som souvenir