Coop-butikker på Als kommer online med Bestil & Hent

4. december 2018 Erhverv

I dag udvider Coop deres sammensmeltning mellem en stor del af de omkring 1.100 fysiske butikker og onlinesupermarkedet Coop.dk MAD

Den nye service hedder ’Bestil & Hent’, og nu er turen kommet til Brugsforeningen for Als og Sundeved, der netop har sat strøm til de 14 lokale butikker i lokalområdet.

Jens Iversen, varehuschef i Kvickly Nordborg, glæder sig over at være en del af den anden forening i Coop-familien, der nu kan tilbyde de lokale kunder at handle online via det nye koncept ’Bestil & Hent’, der fra i dag er tilgængeligt i butikken i Nordborg og i de øvrige 13 butikker i foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I vores forening har vi mange kunder med travle hverdage og vi er glade for endelig, at kunne tilbyde en ny mulighed, hvor vores kunder kan bestille deres varer online og enten hente dem pakket og klar eller få dem leveret til hjemmeadressen”, siger Jens Iversen i en pressemeddelelse.

Konkret kan kunderne fra i dag handle deres lokale dagligvarer på Coop.dk og så vælge mellem enten at hente dem pakket og klar på parkeringspladsen foran Tinas Konditori, Bro Centervej 2 i Augustenborg mellem klokken 15 og 18 på alle hverdage, eller at få dem leveret direkte til hjemmeadressen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil være Kvickly Nordborg, der håndterer pakningen af alle de bestilte varer og ønsker man hjemmelevering, bringes varerne ud i tidsrummet mellem klokken 12-16 og 16-20 på alle hverdage, hvis man har bestilt inden midnat dagen før.

Coop.dk MAD blev sat i verden i 2016 og er Coops dagligvarebutik på nettet med cirka 7500 dagligvarer, måltidskasser, intelligente opskrifter, 50 specialbutikker og et bredt udvalg af populære varer til fast lav pris.

Se onlinesiden HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...