Corona: 101 personer testet positive i det seneste døgn

29. december 2021 COVID-19

Siden tirsdag er der 101 flere i Sønderborg Kommune, som er testet positive for Corona og den store stigning gør, at Sundhedsforvaltningen igen har holdt et telefonmøde med myndighederne.

“Og det vi får at vide, det er, at Omikron-variationen er i godt 80 procent af de positive prøver og den er meget mere smitsom end de tidligere varianter”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

“Antallet af personer, som er testet siden juledagene er også steget og når der er flere, som bliver testet, så vil man også ‘fange’ flere smittede”, siger sundhedschefen og råder til, at folk sørger for at blive vaccineret, at de holder afstand til andre, bruger mundbind og har god håndhygiejne.

På landsplan er der 23.228 nye smittede. Der er ni flere hospitalsindlagte, hvor det samlede antal nu er 675. Heraf er der 77 på intensiv og det er en stigning på 6 personer siden tirsdag. To flere er kommet i respirator, så antallet af respirator-brugere nu er 52.

Siden tirsdag er der 16, som døde med Corona.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...