Corona: 101 personer testet positive i det seneste døgn

29. december 2021 Samfund

Siden tirsdag er der 101 flere i Sønderborg Kommune, som er testet positive for Corona og den store stigning gør, at Sundhedsforvaltningen igen har holdt et telefonmøde med myndighederne.

“Og det vi får at vide, det er, at Omikron-variationen er i godt 80 procent af de positive prøver og den er meget mere smitsom end de tidligere varianter”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

“Antallet af personer, som er testet siden juledagene er også steget og når der er flere, som bliver testet, så vil man også ‘fange’ flere smittede”, siger sundhedschefen og råder til, at folk sørger for at blive vaccineret, at de holder afstand til andre, bruger mundbind og har god håndhygiejne.

Artiklen fortsætter under annoncen

På landsplan er der 23.228 nye smittede. Der er ni flere hospitalsindlagte, hvor det samlede antal nu er 675. Heraf er der 77 på intensiv og det er en stigning på 6 personer siden tirsdag. To flere er kommet i respirator, så antallet af respirator-brugere nu er 52.

Siden tirsdag er der 16, som døde med Corona.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...