Corona: Antallet af smittede er faldet lidt

24. november 2021 COVID-19

Tirsdag var antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune oppe på 412 og over det seneste døgn er antallet af personer, som er smittet gennem den seneste uge, faldet til 389.

Det viser tallene fra Statens Serum Institut.

Sønderborg Kommune har flere gange rykket Region Syddanmark for at få åbnet flere testcentre, så smitten hurtigt kan kredses ind og bremses – og kommunen venter stadig på svar.

“Jeg sidder lige lytter til regeringens pressemøde og jeg håber, at regionerne får lov til at skrue op for testkapaciteten”, siger Carsten Lund, som er direktør for Sundhedsforvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har tidligere på dagen været i kontakt med Region Syddanmark, hvor der er forrygende travlt.

“I Sønderborg kan man blive kviktestet i Perlegade og i Nordborg, mens der kun er ét testcenter i Haderslev. Altså er vi ikke alene om at bede om flere teststeder”, siger Carsten Lund til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...