Corona: Antallet af smittede er steget en smule i Sønderborg

31. marts 2021 Samfund

Efter at have oplevet en mindre fald i antallet af smittede går det igen den forkerte vej i Sønderborg. Nu er incidenstallet på 35,1 for hver 100.000 indbyggere.

“Når tallet siger en smule, så er vi meget opmærksomme på, hvor det er, smitten er steget og det taler vi med Sundhedssstyrelsen om. Og der er ikke tale om at smitten er steget i en bestemt aldersgruppe eller i et bestemt område, så der er altså ikke tale om en såkaldt superspreder”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi holder selvfølgelig også øje med, hvordan det ser ud i nabokommunerne og i forhold til dem, så ligger vi pænt i Sønderborg”, siger sundhedschefen.

Den øgede genåbning kan være forklaringen.

“Det eneste vi kan gøre, det er at opfordre folk til at huske mundbind, vaske eller spritte hænder og holde afstand”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...