Corona: Antallet af smittede er steget en smule i Sønderborg

31. marts 2021 COVID-19

Efter at have oplevet en mindre fald i antallet af smittede går det igen den forkerte vej i Sønderborg. Nu er incidenstallet på 35,1 for hver 100.000 indbyggere.

“Når tallet siger en smule, så er vi meget opmærksomme på, hvor det er, smitten er steget og det taler vi med Sundhedssstyrelsen om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der er ikke tale om at smitten er steget i en bestemt aldersgruppe eller i et bestemt område, så der er altså ikke tale om en såkaldt superspreder”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

“Vi holder selvfølgelig også øje med, hvordan det ser ud i nabokommunerne og i forhold til dem, så ligger vi pænt i Sønderborg”, siger sundhedschefen.

Den øgede genåbning kan være forklaringen.

“Det eneste vi kan gøre, det er at opfordre folk til at huske mundbind, vaske eller spritte hænder og holde afstand”..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...