Corona: Skolebørnene har det svært med nedlukningen

30. januar 2021 Samfund

De mange skolebørn, som i denne tid tilbydes hjemmeundervisning fremfor almindelig skolegang med alle vennerne og klassekammeraterne har det rigtigt svært. De oplever, at de intet har give sig til, fordi langt de fleste fritidsaktiviteter også er Corona-lukket, siger Annachanell Staniok fra Karmaloftet, som selv har en hjemsendt søn på 15 år.

“Det tager modet fra de unge, at de ikke kan mødes med deres venner og ikke kan have en normal hverdag. Det er skidt for deres trivsel og for deres udvikling”, siger Annachanell Staniok til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun sørger for at hendes søn får C-vitaminer og andre kosttilskud.

“Og han kommer i Karmaloftet for at få Naturlig Energi-Optimering, som styrker hans immunforsvar”, siger Annachanell Staniok, der har en sygeplejefaglig uddannelse og forklarer, at det er vigtigt at sørge for, at kroppen får de ting, som den har brug for.

“Krop og psyke hænger sammen – og har vi en sund krop, så er det lettere for at klare psykisk modgang. Sund kost og rigeligt med søvn er vigtige ting”.

Annachanell Staniok bor tæt ved vandet og ser, at flere og flere går ture.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtigt godt, fordi de tanker negative ioner, mens de går – og det er positivt, fordi det gavner kroppen. Det giver også en dejlig ro i hovedet at gå rundt i skoven, ved vandet eller andre steder”.

Annachanell Staniok fortæller, at vi også får det psykisk bedre, hvis vi får massage.

“Berøringerne er vigtige for os og de gør, at vi oplever og føler nærhed”.

“Dybe vejrtrækninger, meditation, yoga og dans er også glimrende, når vi vil forebygge stress. Vi kan også bruge lydhealing og meget andet. Vigtigst af alt er, at vi søger ro for alle vores tanker”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du tænker, at Naturlig Energioptimering kan hjælpe dig eller dit barn, så kan du klikke ind på Karmaloftets hjemmeside og kontakte Annachanell Staniok.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...