Corona: Skolebørnene har det svært med nedlukningen

30. januar 2021 Samfund

De mange skolebørn, som i denne tid tilbydes hjemmeundervisning fremfor almindelig skolegang med alle vennerne og klassekammeraterne har det rigtigt svært. De oplever, at de intet har give sig til, fordi langt de fleste fritidsaktiviteter også er Corona-lukket, siger Annachanell Staniok fra Karmaloftet, som selv har en hjemsendt søn på 15 år.

“Det tager modet fra de unge, at de ikke kan mødes med deres venner og ikke kan have en normal hverdag. Det er skidt for deres trivsel og for deres udvikling”, siger Annachanell Staniok til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun sørger for at hendes søn får C-vitaminer og andre kosttilskud.

“Og han kommer i Karmaloftet for at få Naturlig Energi-Optimering, som styrker hans immunforsvar”, siger Annachanell Staniok, der har en sygeplejefaglig uddannelse og forklarer, at det er vigtigt at sørge for, at kroppen får de ting, som den har brug for.

“Krop og psyke hænger sammen – og har vi en sund krop, så er det lettere for at klare psykisk modgang. Sund kost og rigeligt med søvn er vigtige ting”.

Annachanell Staniok bor tæt ved vandet og ser, at flere og flere går ture.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtigt godt, fordi de tanker negative ioner, mens de går – og det er positivt, fordi det gavner kroppen. Det giver også en dejlig ro i hovedet at gå rundt i skoven, ved vandet eller andre steder”.

Annachanell Staniok fortæller, at vi også får det psykisk bedre, hvis vi får massage.

“Berøringerne er vigtige for os og de gør, at vi oplever og føler nærhed”.

“Dybe vejrtrækninger, meditation, yoga og dans er også glimrende, når vi vil forebygge stress. Vi kan også bruge lydhealing og meget andet. Vigtigst af alt er, at vi søger ro for alle vores tanker”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du tænker, at Naturlig Energioptimering kan hjælpe dig eller dit barn, så kan du klikke ind på Karmaloftets hjemmeside og kontakte Annachanell Staniok.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...