Corona-smitte i Kvickly

6. november 2020 COVID-19

Er der medarbejdere i Nordborgs Kvickly-butik, som er testet positive for Corona eller er det løse rygter? Snakken går allerede i byen, så det kunne være rart at få noget fakta.

Sådan skriver en læser fra Nordborg til SønderborgNYT og hun tilføjer at rygterne også siger, at personalet er blevet testet.

“Der har været en smittet medarbejder og da vi hørte det, sendte vi omgående yderligere tolv ansatte hjem, så de kunne blive testet”, siger direktør Lars G Andersen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved. Medarbejderne har afleveret den første negative test – og er den test, som de får i weekenden også negativ, så kommer de på arbejde igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget på vagt i forhold til Coronavirus og personalet bliver testet, hvis der er bare en mikroskopisk risiko for, at nogen kan være smittet”, siger Lars G. Andersen til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Brugsforeningen for Als og Sundeved følger anbefalinger og retningslinier meget nøje.

“Vi er også holdt op med at køre rundt mellem butikkerne og snakke sammen”.

Hvis der konstateres Corona-smitte hos en person, så sendes vedkommende i karantæne, indtil der kommer to negative test. Desuden opspores de såkaldte nærkontakter, som også sendes hjem og bliver bedt om at lade sig teste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Broager

Borgermøde om en ny cykelsti mellem Broager og Nybøl

27. oktober 2021 Politik

En ny, dobbeltrettet cykelsti mellem Nybøl og Broager er på vej, og derfor inviterer kommunen til borgermøde i Broagerhallen den 3. november klokken 17. På mødet kan man se forslaget til cykelstiens placering, stille spørgsmål og komme med input. På mødet vil der være repræsentanter fra Teknik- og Miljøudvalget, chef i Drift og Anlæg, Mette […]

Læs mere...