Corona-smitte på Business College Syd

6. november 2020 COVID-19

Her til morgen har det første tilfælde af Corona-smitte også ramt Business College Syd, fordi en elev er blevet testet positiv.

Familien har været i kontakt med Patientstyrelsen og skolen har kontaktet Sønderborg Kommunes beredskab, og opsporing af elevens nære kontakter på skolen og privat er i gang.

Elevens nære kontakter er sendt hjem til selvisolation og de testes søndag og tirsdag.  De øvrige elever og undervisere i klassen opfordres til at tage en test, men sendes ikke hjem, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Business College Syd tager fortsat situationen meget alvorligt ved at sætte sprit og spritservietter op overalt på skolen og der er hyret ekstra rengøringspersonale til ekstra rengøring og afspritning af berøringsflader i dagtimerne og ved at indføre de påbudte restriktioner med for eksempel brug af mundbind uden for klasselokalerne.

Ledelsen har i øvrigt stor ros til overs for eleverne, som håndterer de mange restriktioner på en god og konstruktiv måde.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...