Corona-smitte på to folkeskoler

29. oktober 2020 COVID-19

En elev fra 1. klasse på Sønderskov-Skolen er onsdag testet positiv for Corona og nu er 24 elever i klassen samt to lærere sendt hjem.

“Vi har fået besked om den positive test hos en elev sent onsdag aften, og vi har været i fuld gang med smitteopsporingen i samarbejde med sundhedsberedskabet. Sammen med sundhedsberedskabet har vi derfor besluttet at sende alle eleverne i klassen hjem for at undgå yderligere smittesprednin”g, siger Mette Elmerdahl, skoleleder på Sønderskov-Skolen.

Den ene lærer samt fire elever er identificeret som nære kontakter, og de skal testes to gange. Når de har to negative svar, kan de komme tilbage på skolen igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De resterende 20 elever skal testes én gang, hvorefter de må komme i skole igen, så snart de har en negativ test.

De andre elever og lærere på Sønderskov-Skolen kan fortsætte med den normale skolegang., skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Lærer på Hørup Centralskole er også smittet

En lærer på Hørup Centralskole er også testet positiv for Corona-smitte.

Der er ikke identificeret nære kontakter på skolen og smittetilfældet får ikke betydning for undervisningen, fordi lærerens timer dækkes af vikarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 112, Sønderborg

Brand i kælderen i boligblok

30. juli 2021 112

Omkring 23:30 blev Sønderborg Brand og Redning torsdag kaldt ud til en brand i en boligblok i Ringgade i Sønderborg. “Der var ild i en tørretumbler i kælderen og alle beboere i opgangene blev evakueret”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at branden hurtigt blev slukket. “Så her klokken oo:20 er alle […]

Læs mere...