Corona-smitte på tre folkeskoler

12. november 2020 COVID-19

En elev i 4. årgang på Nørreskov-Skolen er torsdag blevet testet positiv for Corona.

Smittetilfældet betyder, at 44 elever er blevet sendt hjem. Det drejer sig primært om elever i 4. årgang, men også elever i 5. årgang på grund af fælles dansk- og matematikundervisning.

Fem elever er identificeret som nære kontakter og de skal testes to gange.

Den smittede elev har sidst været i skole mandag. De hjemsendte elever må komme i skole igen, når de har en negativ test.

Det skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældrene til de 42 elever er blevet orienteret direkte, mens resten af eleverne og forældrene på Nørreskov-Skolen er blevet orienteret via Aula.

Nyt smittetilfælde på Nordals Skolen

En elev i 6. årgang på Nordals Skolen er torsdag også blevet testet positiv.

22 elever, heraf 3 nære kontakter, er sendt hjem.

Eleverne kan komme i skole, når de er blevet testet, og der foreligger et negativt svar. Eller hvis de har været symptomfrie i syv dage.

Resten af Nordals Skolens elever og forældre er blevet orienteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordals Skolen havde onsdag en testbil på besøg. Rigtig mange af skolens elever, alle medarbejdere, der var på arbejde og en del forældre tog imod tilbuddet og blev testet.

Sønderskov-Skolen også ramt

På Sønderskov-Skolen er en elev i 6. årgang torsdag testet positiv med Corona. 18 elever er derfor sendt hjem til test. fire elever er identificeret som nære kontakter.

Forældrene til de 22 elever er blevet orienteret direkte, mens resten af eleverne og forældrene på Sønderskov-Skolen er blevet orienteret via Aula.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...