Corona: Testcentre udvider åbningstiderne

29. januar 2021 COVID-19

Syddanske testcentre og teststationer udvider åbningstiderne, så syddanskerne kan få en tid til coronatest uden for normal arbejdstid.

De nye åbningstider kommer som opfølgning på Sundhedsstyrelsens opfordring om, at medarbejdere, der møder ind på deres arbejdspladser, lader sig teste mindst en gang om ugen –  særligt hvis man ikke kan undgå kontakt med mange mennesker. Og selvom man ikke har symptomer eller i øvrigt har grund til at mistænke, at man skulle være smittet.

Koncerndirektør Kurt Espersen fra Region Syddanmark håber, at mange vil benytte sig af muligheden:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde tests til syddanskerne både morgen og aften og at teststationerne også har åbent i weekender. Samlet set betyder det, at det bliver nemmere at for syddanskerne at finde en tid, der passer godt i kalenderen og jeg håber, at mange vil tage en test i ydertimerne eller booke en tid i weekenden, hvor der generelt er mange ledige tider”, siger han i en pressemeddelelse.

Book tid på coronaprover.dk

Der er lidt forskel på, hvornår ændringerne af åbningstiderne træder i kraft, men ledige tider vil som altid fremgå af coronaprover.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningstiderne i Sønderborg er mellem klokken 7 og 18 på hverdage. I weekenderne er der åbent mellem klokken 9 og 17.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...