Coronapas: Borgmesteren vil lytte meget til medarbejderne

26. november 2021 COVID-19

Regeringen har gjort det muligt for arbejdsgivere at indføre en ordning, som gør, at medarbejdere skal vise deres Coronapas, når de møder ind på jobbet – og den mulighed har Sønderborg Kommune med omkring 5500 ansatte også.

“I begyndelsen af december holder medarbejderrepræsentanterne et møde om Coronapasset og det bliver Økonomiudvalget, som den 10. december beslutter, om medarbejderne skal vise Coronapas eller ikke”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Og jeg vil lytte rigtigt meget til det, som vores medarbejderrepræsentanter siger”, lyder det fra borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunaldirektøren mener, at det skal være den politiske og ikke den administrative ledelse, der skal tage beslutningen.

“Det er så vidtgående et skridt, at det må være den politiske ledelse, som skal træffe beslutningen og fortælle, om mdearbejderne skal vise Coronapas eller ikke”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...