Coronatestbiler kommer rundt i sommerlandet

26. juni 2020 Samfund

Fra i dag er det muligt at blive testet for Covid-19 rundt om i det syddanske sommerland, selvom du føler dig rask og uden symptomer på Covid-19.

To ambulancer er blevet tilpasset, så de kan fungere som mobile teststationer. De to testbiler kommer til at køre rundt til udvalgte steder i Syddanmark.

Både danske og udenlandske borgere kan blive testet i testbilerne. Det er gratis at blive testet og det foregår uden forudgående tidsbestilling. Kun voksne kan blive testet i bilerne, skriver Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark vil hver morgen afgøre, hvor testbilerne opholder sig på dagen, så flest muligt kan tilbydes test. De vil være i sommerlandet alle hverdage fra 10-15.

På Region Syddanmarks Facebookside vil man kunne holde sig opdateret på, hvornår en af bilerne holder ved Sønderborg Slot.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...