Coronavirus i Danmark – vent med at bestille sommerferien

27. februar 2020 REGIONALT

Hvis man går med tanker om at bestille sommerferie, er det en god idé at tegne en afbestillingsforsikring eller helt at vente med at bestille.

Det oplyser direktøren for sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, efter coronavirus har spredt sig til mange lande og selvom sygdommen er også kommet til Danmark, så er smittefaren størst i udlandet.

TV2-medarbejder er smittet

16 medarbejdere på TV 2 på Teglholmen i København er indtil videre blevet sendt i karantæne i 14 dage, efter en TV 2-ansat har fået konstateret covid-19. De hjemsendte er sendt i karantæne derhjemme eller et andet sted, fordi de ikke må være i kontakt med familie eller andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver nu sat skilte op med et stort, rødt “Stop” hos landets praktiserende læger, skriver TV2 Nyhederne.

Det advarer patienter om at afklare med lægen, om man skal komme ind i konsultationen, hvis man mistænker, at man kunne være smittet med coronavirus. På den måde skal man forhindre, at smittede ikke går ind i et venteværelse og spreder sygdommen.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...