Teater, koncertsal, skoler med mere kører videre – kommunen følger udviklingen

6. marts 2020 COVID-19

Coronavirus eller COVID19 er som forventet kommet til Danmark og vi må forvente, at der i den kommende tid kommer flere tilfælde. Det betyder, at både borgere og ansatte i kommunen kan blive smittet med sygdommen. Hold dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, skriver kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune følger sundhedsmyndighedernes anvisninger nøje. Kommunen følger situationen tæt og træffer de nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med anvisningerne fra sundhedsmyndighederne.
Vores institutioner fungerer som normalt.

Det vil sige, at hverdagen på skoler, daginstitutioner, plejehjem, fritidstilbud, jobcentre eller andre dele af kommunen er uændret.

Hvis situationen ændrer sig, vil skoler, institutioner med videre informere deres brugere direkte.

“Sønderborg Teater og Koncertsalen i Alsion har ikke aflyst arrangementer. For det første er der plads til 498 i Sønderborg Teater og maximalt 988 i Koncertsalen, så begge er under den grænse, hvor aflysning anbefales af myndighederne”, siger Stine Dudda fra Sønderborg Event.

Man skal huske at notere sig, at aflysninger af arrangementer med flere end 1000 deltagere er noget myndighederne anbefaler. Det er ikke et påbud.

“En anden ting er, at det ikke er Sønderborg Kommune, der står for arrangementer i teatret og koncertsalen. Det er arrangører udefra og det er op til dem, om de vil aflyse”, siger Stine Dudda videre.

Klar med sprit og gode råd

Ved indgangen til teatret og Koncertsalen vil der stå personale med håndsprit og så er de gode råd om, hvordan man skal agere blandt andre i denne tid, sat på opslag begge steder.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk