Cristian fra X Factor mødte sine lokale fans

Cristian Oprea kom til Mejeriet. Foto: Ole Kæhler
Cristian Oprea kom til Mejeriet. Foto: Ole Kæhler
1. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag var Cristian fra X Factor på scnen i Mejeriet, hvor han først af alt takkede sine fans for deres opbakning og derefter sang han et par sange.

Scenen var sat af X Factor, som var rundt og filme Cristian på hans egen hjemmebane og en del af optagelserne bliver vist, når der sendes X Factor-finale på fredag.

Borgmester Erik Lauritzen var også på scenen, hvor han fortalte Cristian, at vi er mange i Sønderborg, som bakker ham op.

“Vi er stolte af dig og du gør, at Sønderborg bliver nævnt igen. Det samme skete, da Theodor fra Augustenborg var med i X Factor-finalen sidste år. Det er ved at blive en vane, vi har en med”, sagde borgmesteren og ønskede Cristian Oprea tillykke med alt det, som han har nået indtil nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og held og lykke på fredag”.

Blandt de mange fans var Theodor fra sidste års X Factor og han stod og fik nogle flashbacks til sidste år, hvor det var ham selv, der var midtpunkt.

“Der var vildt mange, som tog imod mig i Kultursalen i Augustenborg”, sagde han til SønderborgNYT.

“Jeg var også til X Factor i Brøndby i fredags for at vise Cristian, jeg hepper på ham”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Theodor og Cristian fik også lige talt kort sammen, inden Cristian skulle op på scenen.

“Kan du huske, det var her i Mejeriet, du sagde til mig, du ville melde dig til X Factor – og nu er du på vej i finalen”, sagde Theodor til Cristian. Det var Theodors rejse i X Factor, som fik Cristian Oprea til at lægge en billet ind.

Der var flere af beboerne fra Blomstergade i Sønderborg, som var mødt op Mejeriet, fordi de vil vise drengen fra deres egen gade, at de står bag ham.

“Jeg har kendt Cristian og ‘Mammi’ – som han kalder sin mor – siden han var tre år. Jeg synes, Cristian er fantastisk dygtig, han er meget omsorgsfuld og er et menneske med nogle gode værdier”, siger Vivi Brit Nielsen fra Blomstergade.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, vi alle sammen bakker op, når der er et menneske, som har modet til at gå efter sine drømme – om det så handler om X Factor, at søge ind på en uddannelse eller når en med eksempelvis angst samler mod til at gå ud blandt andre”.

Her kan du se billeder med Cristian i Mejeriet.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...